ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ


Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, όσων αφορά το μέγεθος, το χρώμα, το σχέδιο που παραγγείλατε, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης και να αντικατασταθούν άμεσα. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις κάτωθι οδηγίες για την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων.


* Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2109930951 ή στείλτε μας μήνυμα μέσα από την φόρμα επικοινωνίας.


* Η επιστροφή των προϊόντων συνιστάται να πραγματοποιείται με την speedex.


* Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη και τα έξοδα αποστολής της νέας παραγγελίας το κατάστημά μας.


* Στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να κάνει αλλαγή για δεύτερη συνεχή φορά, θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής κ αποστολής.Για να γίνει δεκτή η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει:

1) η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής

2)το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί

3)να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του

4)το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ Απ. Λιανικής , Φόρμα Παραγγελίας κ.ο.κ)

Ακύρωση παραγγελιών
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας.Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί, συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.Η διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας πραγματοποιείται είτε τηλεφωνικώς 2109930951 είτε με email στο kosmimakalyvas@hotmail.gr