Κορυφαίες πωλήσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

Προσφορές

  • TIMBERLAND
    TIMBERLAND

    TIMBERLAND Abbodville Black Stainless...

    208€ -15% 245€

Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής

ΣΤΑΥΡΟΥΣ

Ο σταυρός αποτελεί σύμβολο της Χριστιανικής πίστης, αλλά συγχρόνως ένα υπέροχο κόσμημα που δεν γνωρίζει ηλικίες και συνοδεύει ιδανικά γυναίκες, άνδρες ή παιδιά. Η μεγάλη αξία του σταυρού αντανακλά τη θρησκευτική του ιστορία σε κάθε βλέμμα που συγκεντρώνει, αποτυπώνοντας το διαχρονικό νόημα που κουβαλά. Αυτός είναι ο λόγος που επιβάλει σχεδόν την...

Ο σταυρός αποτελεί σύμβολο της Χριστιανικής πίστης, αλλά συγχρόνως ένα υπέροχο κόσμημα που δεν γνωρίζει ηλικίες και συνοδεύει ιδανικά γυναίκες, άνδρες ή παιδιά. Η μεγάλη αξία του σταυρού αντανακλά τη θρησκευτική του ιστορία σε κάθε βλέμμα που συγκεντρώνει, αποτυπώνοντας το διαχρονικό νόημα που κουβαλά. Αυτός είναι ο λόγος που επιβάλει σχεδόν την ανάγκη να δοθεί η μέγιστη προσοχή στην κατασκευή του, με σκοπό ένα άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα.
Μια εντυπωσιακή γκάμα κορυφαίας κατασκευαστικής ποιότητας από σταυρούς με ή δίχως αλυσίδα σε ασυναγώνιστες τιμές που θα σας συγκλονίσουν! Τα εκλεκτά σχέδια σε χρυσό, λευκό, ροζ ή δίχρωμη απόχρωση. Υψηλή αισθητική, άρτια κατασκευή και λεπτομέρεια σε κάθε σημείο υπενθυμίζουν σε όλους ότι κάθε χρυσός σταυρός είναι σαν να σχεδιάστηκε αποκλειστικά τον άνθρωπο που το φορά.

Περισσότερα

ΣΤΑΥΡΟΥΣ  Υπάρχουν 251 προϊόντα

ανα σελίδα
Εμφάνιση 1 - 6 από 251 προϊόντα
Εμφάνιση 1 - 6 από 251 προϊόντα